Търсене в този блог

сряда, 18 април 2012 г.

Нашата "малка гордост"

Здравейте отново!
Може би някои от вас са забелязали дългото ми отсъствие от блог пространството. Е, това не е случайно.И бързам да се похваля, че малкият ми син  Стилиян стана държавен вицешампион по ускорен шах за момчета до 10 год.
9 дни продължиха турнирите от Държавните индивидуални първенства  по класически шах, ускорен шах и блиц в Пловдив. Много емоции, сълзи и радост имаше.Покрай децата, и ние родителите преживявахме всеки път техните победи и загуби. .Но си струваше....всичките емоции , всичките трепети  и  вълнения. 
Шахът е една велика игра! И ако някой се интересува  повече, може да погледне ето  тук  , за да се парадва на успехите и на другите деца от СКШ "Плевен 21"- една утвърдила се шахматна школа.
Честито и дано победите му да не свършват дотук!

Пожелавам му много здраве и късмет, когато му е необходим! Да завоюва още много върхове!
И да вярва повече в себе си!


Затова и нямах много време и възможност да надничам при вас и да оставям коментарите си, но ще наваксвам постепенно, обещавам.
Хубава вечер на всички!







10 коментара:

  1. Дени,жив и здрав да ти е хубавецът,майчина гордост!!!!Желая ви удоволствието от много победи!!!!

    ОтговорИзтриване
  2. Ехаа, браво на детето! Пожелавам му още много успехи, а на теб все така прекрасни трепети!

    ОтговорИзтриване
  3. Дени, мога да си представя колко щастлива и горда майка си в момента! Да е жив и здрав и съм сигурна, че най-големите победи тепърва му предстоят - и в шаха, и в живота!

    ОтговорИзтриване
  4. Чудесна новина! Искрените ми поздравления! Шахът е една изключителна интелигентна игра и пожелавам още много успехи на твоя син!

    ОтговорИзтриване
  5. Колко хубаво! Още много победи му пожелавам!

    ОтговорИзтриване
  6. Честита победа, голяма радост е това да виждаш детето ти да постига това, което иска и се е трудило. Пожелавам ви още много такива мигове и покорени върхове.

    ОтговорИзтриване
  7. Браво! Да е живо и здраво детето и много радост да ви носи!

    ОтговорИзтриване
  8. Дени, нямаше как да не се спра тук и да не те поздравя , и теб, и малкото ти 'голямо' момче!!! Мечтая си и аз като теб някой ден да усетя тази трепкаща гордост в сърцето и да изкрещя на света , че си имам най- прекрасните момчета!
    Желая на Стилиян, този успех да е само началото!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря , Вили, пожелавам и на теб някой ден да изпитащ подобни трепети!

      Изтриване