Търсене в този блог

събота, 28 май 2011 г.

Някой знае ли какво става с този Blogger !?

От няколко дни имам проблеми с Blogger . Не мога да пиша коментари, не мога да правя нови публикации. Не знам как ме пусна да  напиша  тази, но всичките ми опити да напиша някой коментар се оказаха безуспешни. Ако някой знае какво се случва и как може да се оправи-моля  нека да пише! Предполагам,че  и други имат подобни проблеми.
Хубав ден от мен!

4 коментара:

  1. Няма да ти бъда полезна с този коментар, но все пак да споделя, че аз нямам точно такива проблеми, само прозорецът с последователите е невидим от вчера. Има доста постове като твоя от различни блогъри, които след това споделят, че се оправя сам Blogger-а, не видях някой да пише, че му е оправена платформата след намеса. Други пък си публикуват и коментират.. явно е на случаен принцип. Надявам се да се оправят тези проблеми от само себе си :) Пък и може вече да ти е ок блогът, щом си успяла сега :)
    Хубав ден и на теб!

    ОтговорИзтриване
  2. Аз имах подобен проблем вчера, но смених браузъра за проба и се получи, и по-скоро проблема логването в блогър с гугъл профилите, но мисля, че вече не е налице.

    ОтговорИзтриване
  3. И аз имам от 3 дни проблем, дори не знам, как ме допусна случайно сега! Не мога да се логвам с гугъл профилите. Мислех, че е от моя компютър! Днес пробвах на работния - всичко ок. Идвам си у дома, пробвам от 1 час неуспешни опити! Какво става - не знам!

    ОтговорИзтриване
  4. Нареждам се и аз в редичката-идвам рядко и реших,че е от компютъра,от моите неумения...сменям браузъра...,днес няма проблем,утре-кой знае...не съм ти от полза,освен да знаеш,че и други се тормозим ,като теб,дано не ни "стане навик".Хубав ден!!!

    ОтговорИзтриване