Търсене в този блог

понеделник, 28 януари 2013 г.

За рожден ден

    Направих тази картичка по повод блогогодинката на   Анелия, която пожела да отбележи това събитие като  почерпи своите последователи. Желая и здраве -за нея и за любимите и  хора, много поводи за усмивки и творческо вдъхновение.
Още една дама Тони празнува  рожден ден, по-точно няколко такива, така, че нека и за нея да е поздрав.
    Отдавна се любувам на цветята, направени с техниката "Tea bag folding" и реших да се пробвам и аз.Честно казано много ми харесва резултатът. Всъщност в една  от коледните ми картички   направих коледна звезда  с тази техника, а това ми е второто цвете. Направени са наистина от пакетчета от чай, които грижливо си събирам от известно време. Всички в къщи искат или не пият чай....
 Цветето се получи много интересно като цветове и обща визия.Наистина много се забавлявях докато го сгъвах.За съжаление не съм изпробвала още и друга сгъвка, но има време и за това...

Това е и една от любимите ми цветови комбинации -в лилаво и зелено , затова ще я покажа и при    Забавлятелките от Мър-мяу .

събота, 12 януари 2013 г.

Рециклирай

Свежи  и забавни опаковки за шоколадчета, измайсторени с подръчни материали- вече използвани и ненужни неща, които намериха своя нов живот."Рециклирай " е новото предизвикателство в 
 http://hobbychallenges.blogspot.com/2013/01/30.html,  зададено от Бисерка/ bearkis /, една моя любима тема, включвам се с удоволствие.
 Останала самотна детска ръкавичка-такива колкото щеш и умаляло вече чорапче свършиха идеална работа за направата на шапките на Снежковците.
 Със стари копчета и катарама пък  "вързах" шалчетета.

 Получателите много си ги харесаха.

http://fabnfunkychallenges.blogspot.com/2013/01/challenge-153-winter.html
http://nightshiftstamping.blogspot.com/2013/01/winter.html
http://joyfulstamper.blogspot.com/2013/01/inspire-me-fridays-91-anything-goes.html

петък, 4 януари 2013 г.

Честита Нова година!

Една новогодишна, зимна картичка, малко следколедна,  направена набързо. Нямах много време да измислям нови варианти, затова заложих на вече правена от мен картичка.Реших да променя цветовата гама и да поокрася малко повече. Цветовете са ми любими напоследък, топли и миришещи на курабийки.
Затова ще я покажа при Картичкофуриите-Канела,какао, курабийки и в Забавлятелство "Мър Мяу" -любими  цветови комбинации,както и в  card mania challenges-winter wonderland

 
Ще участвам с нея и  в  hobbychallenges, където Маги ни предизвиква да покажем какво можем само с ножица, пънчове и шаблони за рязане.

Може и така обърната.