Търсене в този блог

четвъртък, 2 февруари 2012 г.

Цвете в рамка

Ето ме и мен най-накрая, нещо вдъхновението ми го няма напоследък, две седмици нищо не съм публикувала. Студът навън сякаш е сковал и въображението ми- нищо интересно не роди.
Тази картичка я правих сигурно цяла седмица, редих хартийки, украси,Ц рамки и какво ли не, но все нещо не ми харесваше. Единствено за цветето бях сигурна, че ще стои върху тази картичка.От него тръгнаха  и другите неща-нещо като приказката за копчето и балтона. 
Мисля, че е подходяща за първото предизвикателство на Тони -miss Еmerald , но ако тя сметне, че не отговаря на условието, може да я изтрие.
И ето я и нея. 
С друг фон

 И в другата посока
Ето и детайл.
Е , това е за днес.Стойте си в къщи на топло , ако можете и мечтайте за пролетта!
С това цвете мисля ,че е подходяща за още някои предизвикателства:

8 коментара:

  1. Страшно ми допада - комбинация та бордо и велпапето е много нацелена :)

    ОтговорИзтриване
  2. Прекрасна цветова комбинация, наистина. Цветето е наистина впечатляващо, а картичката е много, много красива и стилна.
    Благодаря ти,че се включи в Хоби предизвикателство №5 Kaртичка без печати- сух ембосинг.

    ОтговорИзтриване
  3. Дени, първо ще кажа и дебело ще подчертая, че картичката ти е прекрасна! Хареса ми идеята да може да се завърти и всъщност на кой както му е кеф да си я гледа! Освен това ми напомни на онази хубава приказка за "Красавицата и Звяра", като в твоя случай ролята на Звяра е изиграна от велпапето, а на Красавицата - от това толкова прекрасно и нежно цвете, с изработката, на което си се справила перфектно. Въобще не твърдя, че съм спец по стила Шаби шик. Кучето с гледане не става касапин! От това, което съм виждала и чела, съм си изградила някаква представа за този стил, но това не означава, че съм специалистка. И тъй като съм виждала работи и с червено по тях, ще приема твоята картичка като участие и ще ти благодаря за това, че се включи в Предизвикателство №1, за да се забавляваме и празнуваме заедно. Другата причина, поради която ще приема твоето участие, е, че изключително много ми е съвестно, че без да искам ви затрудних толкова много и съм наясно, че за много от вас това е едно наистина изключително предизвикателно предизвикателство! Едно е да гледаме подобни творби, съвсем друго да ги направим. Ясно ми е и, че не всяка от нас разполага с подходящите материали, за да може да направи това, което иска. Та дори и моята картичка, която направих за вдъхновение всъщност ми се искаше да бъде в синьо-екрю с много малко нежно розово! Но ... не можахме да се споразумеем с наличните ми хартийки и в крайна сметка се получи тази!
    Ръкавицата обаче вече е хвърлена и няма връщане назад!
    Изключително ми е приятно, че ти прие предизвикателството, включи се в него със свое собствено виждане и съм поласкана, че не се отказа! Благодаря ти!

    ОтговорИзтриване
  4. Absolutely adore this!! Thank you for sharing - from your Sponsor-friends at www.CropStop.com

    ОтговорИзтриване
  5. Картичката е прекрасна, а цветето е перфектния завършек! Поздрави, Ани

    ОтговорИзтриване
  6. This is beautiful! Your flowers are gorgeous!

    Thanks for joining us for our Favourite Things challenge at Pollycraft!

    Arabella

    ОтговорИзтриване
  7. Умирам си за велпапе /и кашони всякакви/ :)...цветето е невероятно...съчетанието върху картичката ти - красиво!

    ОтговорИзтриване
  8. Дениии, много се радвам,че отново имах възможност да се полюбувам на тази красива рамка с това чудесно цвете..
    Благодаря ти,че се включи в Хоби предизвикателство №10 "Крафт"

    ОтговорИзтриване