Търсене в този блог

понеделник, 29 август 2011 г.

Embossing

Една бърза картичка за предизвикателството , зададено от Ани при  Картичкофуриите-"Цветя и/или заврънтулки", което е почти пред  края си . Ще я включа и в  играта на Нobbisimo-Седмица 7-картичка с релеф.  Релефът е два вида- студен  върху готовите картончета, които са ми от наградата на Илиянка- craftdiva и брокатените точки върху раираната хартия. Заврънтулките пък са ми от Доника от artу mark.Най накрая им намерих  местенце и на тях. Хубав ден на всички ,които поспират тук!
Участвам и в:
digi doodle shops best-“ANYTHING GOES”
polka doodle-spots dots
fab n funky challenges-go mad with embossing

събота, 27 август 2011 г.

Коледно календарче

За седмица 5 на Нobbisimo-Календарче .Определено ми беше трудно да реша как да изглежда, без да се повтаря с някоя от вече показаните идеи. Надявам се да ви хареса. И отново синьо- този цвят определено ме преследва!
Смятам да се включа и в  КФП №80 -"Цветя и/или заврънтулки", което тази седмица зададе Ани. Но понеже не е точно картичка ( въпреки ,че изглежда по същия начин), ако Ани прецени, че не отговаря на условието, може да я премахне от участие.Ето го и него:


Включвам я и в:

неделя, 21 август 2011 г.

Честит рожден ден ,Деляна !

Честит рожден ден, Деляна !!!


Няма да ти пожелавам всички онези хубави неща, които са ти пожелали и останалите. Аз ти пожелавам време....защото то все не ни стига за нещо.
Желая ти време за щастие, време за любов, време за промяна, време за наслади, време за мечти, време да опиташ всички радости на света… и най-вече човек, с когото да ги споделиш.
Картичката е в любимото ти синьо, за съжаление снимките не са много качествени, но оригиналът ще пристигне при теб днес( надявам се)  или утре. Надявам се да ти хареса.
И тъй като това са и мои любими цветове, ще я включа и в предизвикателството "Любим цвят " при  Картичкофуриите и в Седмица 1 в "Картичка с поставка." на Нobbisimo.

Много хубав,слънчев и  усмихнат ден ти желая, пълен с прекрасни емоции и любими хора!
Прегръдки!


Включвам я и в:


deep ocean challenge blog-Light blue
crafts and me challenges-blues or blues/green
designed 2 delight-“ANYTHING GOES”
scrapbook sisters-blue
sketchy colors-Shades of Blue!
jellypark challenges-your favorite embellishment (handmade flower)
tuesdaytaggers-anything goes
creative card crew-hand made flowers
sentimental sundays - birthday
aspoon full of sugar-happy birthday

петък, 12 август 2011 г.

Картичка за мен


Тази картичка я правих просто за собствено удоволствие-тя напълно отразява стила, който харесвам- изчистен и семпъл, без много детайли и украси,

затова  ще я включа в
 Всъщност може да се каже, че тази картичка е  рециклирана.  

Изцяло е изработена от стари  текстилни елементи с изключение на черната основа от картон. Дизайнерската "хартия" е от  този чудесен воал, останал отпреди доста години, който в долната част е подлепен със сив подлепващ плат.Не знам дали си личи на снимката, но черните цветчета върху воала са релефни, мисля могат да минат за "embossing". Още два  текстилни елемента- черната панделка и цветето от органза. Мисля, че е  предостатъчно , за да я включа  и в предизвикателството на Картичкофуриите - Текстилни елементи                                 

Ще я включа и в:

понеделник, 8 август 2011 г.

Кутийка с градинка

Една семпла кутийка по урока на Нobbisimo .Нямам много опит с подобни творения, затова реших да опитам този модел, тъй като ми се видя не много сложен и лесен за изпълнение.

 Идеята за цветната градинка заимствах от Сvety, надявам се ,че няма да има нищо против.
 Ще я включа и при Картичкофуриите-"Карирана картичка"( все пак има  карирана градинка, пеперуди и  цветчета ).  Понеже не е картичка, ако Гери  реши, че не изпълнява условията на предизвикателството, може  да премахне участието ми .
Включвам я и в:

неделя, 7 август 2011 г.

Да празнуваме с Деляна рожденния и ден!

Деляна  от  "Слънчев лъч" скоро ще празнува рожденния си ден. Вижте какви изненади е подготвила по този случай!
Присъединявам се с най - голямо удоволствие към нейната покана за парти!
Включете се и вие!