Търсене в този блог

петък, 9 декември 2011 г.

Мрежа за Аrty-mark

      Здравейте творящи дами,
      Още като видях предизвикателството на Дони,  замислих тази картичка с тази красива златиста мрежа и  все я  отлагах във времето, но истината е ,че не знаех как да я подлепя върху картон, без да личат следи от двойнозалеващата лента. Благодарение на урочето на  morgiana ,се взех в ръце и осъществих  идеята си.Благодаря ти още веднъж, мила, много ми помогна и така ще успея да я включа навреме в Игра №28   на Дони- "Мрежа" ! Предварително се извинявам за не особено качествените снимки- в това мрачно време нищо не излиза както бих искала и както в действителност изглежда . Освен това от бляскавата мрежа и светкавицата на фотоапарата се получават много неприятни отблясъци. Наложи се да направя доста снимки, докато избера някои от тях.
          Цветето направих с формата за плетене на цветя , подарък от . greta,s art . Досега не съм показвала нищо, направено с нея, но мисля, че се справих долу-горе  прилично с това цвете.  Като цяло картичката се получи доста ефектна и бляскава , надявам се да ви хареса.

                                  


Ще я включа и в Предизвикателството "Бинго" при Картичкофуриите, зададено тази седмица от  goldie   Този път съм следвала диагонала -перли, цветя, ембосинг/ фонът определено е релефен/   Хубав ден на всички!
Отива и при:

5 коментара:

  1. Разбира се.ще бъдем компания,харесвам твоята комбинация!!!

    ОтговорИзтриване
  2. Много ефектна картичка!Представям си на живо каква красота е !
    Благодаря!

    ОтговорИзтриване
  3. Дени, страшно ефектна е станала :) И цветето е много красиво :)

    ОтговорИзтриване
  4. Дени, много нежен фон се е получил, а цветето - красота!

    ОтговорИзтриване
  5. Фона се е получил страхотен! Пиши ми адреса си на мейл ptsaneva@abv.bg за да ти изпратя картичка от коледната размяна при Картичкофурии.

    ОтговорИзтриване