Търсене в този блог

четвъртък, 30 юни 2011 г.

Суша

Направих тази картичка специално за игра 21  на Доника от arty mark -Суша. Наистина трудна тема, но пък тя ни накара да се замислим за много неща.
 И тъй като нямам никакво време, спирам с приказките.... вижте сами.


Ще я включа в:
digidoodleshop-anything goes
the paper shelter-anything goes
365 cards-day-124-sketch from card

14 коментара:

  1. Дени, страхотна идея да използваш по този начин картона! Много въздействаща картичка се е получила! Поздравления и успех!

    ОтговорИзтриване
  2. Идейна е - харесва ми! Имам някакви забележки за картинката с дървото като качество на изображението, но пък фона с велпапето е страхотен!

    ОтговорИзтриване
  3. Да, наистина картинката с дървото беше малка и се наложи да я увелича малко, от което пък се развали качеството. Но пък това си личи само като увеличиш снимката на компютъра. А инъче изцяло е изработена от материали "от кошчето".Това е и основната идея на тази тема-да пазим природата и по-специално горите.Като давам втори живот на хартията в този проект смятам, че съм направила малка крачка в тази посока.

    ОтговорИзтриване
  4. Много интересна идея! Браво, впечатляваща е!

    ОтговорИзтриване
  5. Очарована съм и аз! Дори си помислих, че растера на картинката с дървото е нарочно търсен ефект и велпапето как е накъсано също ми харесва. ИЗцяло съобразена с темата картичка- като материали и внушение.Браво Дени, радвам се много че участваш в играта и ти благодаря ,че си се подготвила специално!

    ОтговорИзтриване
  6. Харесва ми и идеята, и картичката като цяло. Напълно отразява темата. Просто е чудесна.Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  7. Чудесна идея и изпълнение! Поздравления и успех!

    ОтговорИзтриване
  8. Lovely hunni. Thank you for sharing with us at DDSC this week.

    Hugs
    Cathy
    xxxx

    ОтговорИзтриване
  9. Beautiful. thanks for joining us at DDSC.
    Diane

    ОтговорИзтриване
  10. Beautiful card! Thanks for playing along with us at 365 Cards!!

    ОтговорИзтриване
  11. Дени, чудесна е и идеята ти, и изпълнението ! Поздравления.....
    Относно питането ти за салфетната техника ...
    http://staro-novo.blogspot.com/2010/04/diy-project.html

    Дени, преди година за първи път ето тук прочетох за салфетната техника и оттогава съм направила доста картички и картони....Само, че в последствие открих, че по лесно е да се намаже хубаво, без пропуски картона със сухо лепило и след това отново с ютията се минава през кърпа ...става по лесно и по бързо..а и здраво....
    Ето някои неща от такава дизайнерска хартия... http://www.facebook.com/home.php?#!/photo.php?fbid=1379983621434&set=a.1324331990178.2041924.1287232891&type=1&theater
    и тук http://cvetnifantazii.blogspot.com/2010/05/blog-post_12.html
    и тук http://www.facebook.com/home.php?#!/photo.php?fbid=1458679108772&set=a.1324331990178.2041924.1287232891&type=1&theater
    и ощ едоста такива ...просто мног опъти съм я ползвала, понякога дори не личи че е от салфетка...Например ..детските като роклички - повечето са от салфетка....Ще се радвам, ако съм била полезна...

    ОтговорИзтриване
  12. Very arty, thanks for joining us at TPS this week.
    Hugs Debs

    ОтговорИзтриване
  13. Дени, много, много харесвам тази твоя картичка и изобщо цялостната й концепция - символиката на дървото и рециклираната хартия и..изобщо..Много ти благодаря,че я включи в Хоби предизвикателство №5 "Картичка без печати- сух ембосинг"

    ОтговорИзтриване
  14. Страхотна картичка, много идейни използване на материалите от "кошчето". Поздравления.

    ОтговорИзтриване