Търсене в този блог

неделя, 26 юни 2011 г.

Морско синьо




Синьото ме влече все повече и повече, не знам защо, но подозирам, че е заради предстоящите морски ваканционни дни - синьо небе, синьо море и .....сини цветя.


Колкото по-горещо става, толкова повече ни се ще да се разхладим край морския бряг. Започваме дори да сънуваме морето – с кристално чиста вода и златист пясък. И ако искаме да преживеем по-леко дните до истинската среща с морския бряг, дори тя да не отговаря напълно на мечтите ни, то какво  друго ни остава освен да помечтаем за него. 
Ето и малко вдъхновение в синьо  от мен:




 Вълните се разбиват в брега, а  морето е толкова синьо, че ти се иска да го гледаш с часове, да се наслаждаваш на тихия шум и красотата му.Да морето е прекрасно! То ни топли, разхлажда и  очарова със своята необятност.


 Е, няма да мине и без коктейли.....
Време е, наистина за морето, и ако на вас все още не ви мирише на море, пуснете си онази песен  и не се колебайте.......   Е, е, е, замириса ли ви неустоимо на море…! Приятно морско очакване на всички, които все още са далече от морето
Участвам в:
nightshiftstamping-2-stempel
deep ocean challenge blog-FLOWERS
colour create challenge-blue grey and whitecrafty sentiments- monochromatic cards
hookedoncraft-Show us your flowers!

6 коментара:

  1. Много нежна картичка! Напоследък и аз се хващам, че мисля в синьо. Дори снощи споделих на моя мил съпруг, че ми се носи светло синя рокля! Поздравления и успех!

    ОтговорИзтриване
  2. След тази презентация на човек му става едно сиииньо-синьо... и морско...
    Много хубава картичка!

    ОтговорИзтриване
  3. Дени,разкошна картичка и много свежа публикация,за което ти благодаря!Още чакам адреса ти /може и нещо синьо да те чака ;))))/С поздрав и усмивка от мен

    ОтговорИзтриване
  4. Прекрасна картичка! И не само заради любимия ми син цвят, ами начина по който си я измислила!Цветята са страхотни!!!!!! Поздрави и мноооого сини мисли! Защото както казвам аз - " Всичко хубаво на този свят е синьо!!!!"

    ОтговорИзтриване
  5. Gorgeous card! Thanks for playing with us at 4 Crafty Chicks!

    ОтговорИзтриване
  6. Sehr schöne Karte. Danke fürs Mitmachen bei NSS. Viel Glück!

    LG Cinni

    ОтговорИзтриване