Търсене в този блог

вторник, 25 юни 2013 г.

Честит рожден ден!

Семпла и изчистена картичка за втората блогогодинка на  Мила /beautifulworld/
 Това е едно от любимите ми местенца за вдъхновение и наслада! 
А на рожден ден  как без подаръци....
С тази картичка ще поздравя и  Джиджи за прекрасния повод, заради който иска да ни почерпи - новата и несравнима с никоя друга тръпка в живота  и.
Ще я включа и в новият блог за предизвикателства на Тони -tokbobok

четвъртък, 13 юни 2013 г.

Малкият художник

Картичка за рожденния ден на съученик на сина ми, който е много добър с четките и боичките. Има много награди от различни конкурси, така, че  тази картичка акцентира върху  таланта му.
С картинката  се сдобих благодарение на Консорциумa на Картичкофеите във facebook .
Фонът-  асоциация  към цветовата палитра, предполагам идеята е ясна.

 Цветенцата са от щедрия  подарък  на  Таня / tangenta / , послучай нейната блогогодишнина. Веднага им намерих приложение. Надявам се рожденика да е харесал картичката.
Ще я покажа и ето тук:

четвъртък, 6 юни 2013 г.

На раздяла

Завършването на първите четири години в училище е едно  много  вълнуващо събитие както за децата, така и за тяхната първа учителка, разбира се и за родителите. Ттържеството, с което малкият ми син и съучениците му  се разделиха с   учителката  си до 4 клас,  бе организирано с много внимание към детайлите, беше представено много  вълнуващо и трогателно  за всички. Не липсваше и известна доза  тъга и сълзи  на раздяла.
   Ето с това помогнах на класната  ,  която искаше да  даде на всеки от учениците си специално писмо-послание, напътствие, което да е поднесено по специален начин.
Идеята заимствах от Ади, надявам се , че няма нищо против да приложа нейния опит.
Пискюлчетата на шапките , както сте се досетили  направих от мартенички.Добре, че се сетих за този вариант, че инъче не знам как щях да изработя 25 такива мини пискюла. Доста пипкав се оказа този проект, особено изработването на шапките.
Ето какво се получи.Приятен ден  на всички!
Ще участвам в: