Търсене в този блог

понеделник, 27 август 2012 г.

Сватбена в лилаво

Още една картчка, съчетана с място за паричен подарък, мисля ,получи се много нежна с бялата дантела върху лилавия фон. Все още  имам  време да се включа отново в  Сватбените емоции на Двете елши.
Използвах парче от дантелен плат, като върху него  залепих  бялата рамка , за да се закрият краищата на дантелата, която няма как да се обработи инъче.
Ето я и върху друг фон.

 Така изглежда отзад , а  отвътре  има джобче за парички.


Ще участва и в:

craft your days away-ANYTHING GOES
crazy challenge-anything goes
divas by design-anything goes
less is moore-recipe( 3 flowers, 2 colorsq 1 ribbon)
alphabet challenge- o for only one colour plus white
kartenallerlei-monochrom
unstampabelles-paper Flowers

сряда, 22 август 2012 г.

Сватбено

Още един бърз плик за пари, предназначен за сватбен  подарък. И разбира се отива при "Двете елши " и тяхното августово предизвикателство "Сватбени емоции"  и в  първото предизвикателство  в новия  български блог card mania -anything goes.В последствие реших да добавя и надпис.
Ще отиде и при:

вторник, 14 август 2012 г.

Монохромно в лилаво

Картичка -сватбен плик за паричен подарък, мисля напълно в синхрон с предизвикателството  на  hobbychallenges, което този път е зададено от Тони с тема "Монохромна картичка".
Отново съм използвала любимите ми текстилни цветя от органза/ не мога да им се наситя/, правя ги във всякакви цветове и нюанси.Придават много нежност и празничност на всичко, което е свързано със сватбите. Използвала съм релефен картон, а  дизайнерската  хартия в лилаво  ми е  подарък от Мила. Използвам възможността отново да и благодаря за милия жест!
,Ще я видите и тук:
Двете елши- Сватбени емоции