Търсене в този блог

петък, 29 юни 2012 г.

Happy Birthday ,Mila

Специално за първата блого- годинка  на  Мила  -картичка  за   рожден ден  с пожелание  за успехи и творческо вдъхновение, както и много нови идеи и проекти , с които несъмнено ще ни радва и занапред. 
С тази картичка смятам да се включа и в предизвикателството при Картичкофуриите-shabby chic, зададено тази седмица от една много талантлива дама-Бисерка-bearkis, на която най-искренно се възхищавам. Не знам дали картичката ми е съвсем в този стил, но мисля, че поне малко се доближава .
В детайл, отблизо.
Може и така обърната.
Картичката , като изключим основата и, е изработена изцяло от  рециклирани материали- и текстилното цвете, и листата, "дизайнерската "хартия е от тапет и т.н. Няма да издавам всички източници на материали, които съм използвала. Обичам да давам втори живот на нещата...
Хубав и не много горещ ден ви пожелавам, но нека е  с горещи емоции!
 Може да я видите и в:

събота, 23 юни 2012 г.

За млади надежди

Този уикенд отново предстоят шахматни надпревари в станалите традиционни месечни турнири на  шахматния клуб. Този път реших пликчетата за паричните наградки  да носят символиката на калинката. Може би най-популярното значение на калинката е като символ на късмет .  А в шаха , както и във всяка друга изява, човек има понякога  нужда и от малко  късмет. Когато   калинка  кацне върху някой  и той каже своето желание, то ще се сбъдне.
Да видиш калинка-малинка винаги обещава щастие, това е знак, предвещаващ успех или промени към по-добро.
 Това са пликчетата за по-големите деца от "Млади надежди". Те са със зелена основа.
 Така изглеждат отзад.

 А това са пликчетата за малките шахматисти- до 8 години, които се състезават в  турнира "Проходната пешка" С малка разлика от другите пликчета- тези са с бяла основа.
И отзад...
Приятна и по- прохладна вечер желая на всички и дано жегите най- накрая да свършат.
Ще ги покажа ето тук::

четвъртък, 14 юни 2012 г.

Мъжка картичка

Картичка за рожден ден на съученик на малкият ми син,който празнува своята  10 годишнина, възраст абсолютно подходяща за една свежарска ризка.
 Истината е, че отдавна се канех да изпробвам този вид картички и най-накрая ми се  появи повод. Надявам се да му хареса.Ще я покажа и в тези блогове:
zabavlqtelstvo -"Всички сме деца"
lili of the valley-ONE FOR THE BOYS
city crafter challenge-Buttons, Buttons....
the pink elephant-Masculine
crazy challenge-recipe
take time for you-Jungen / Männerkarten
whimsy inspires-buttons and bows
paper play challenges-for man with twine.
kartenallerlei-Karte ohne Stempel

вторник, 5 юни 2012 г.

Край на синята серия

Ето го и завършекът на синята ми абитуриентска  серия, която показах в предходните си  публикации- кутийка за бижута и сертификатчето към тях. Показвам я  чак сега, тъй като до последно не знаех какво ще подарим и естествено ми се наложи да направя тази кутийка в последния момент. Вече е подарена и мога да я покажа спокойно
 
 Ето го и целия комплект с картичката.

Ще я покажа и в: