Търсене в този блог

неделя, 31 юли 2011 г.

Кутия за картичка

Направих тази кутийка, за да сложа в нея тази картичка, с която участвах в "Сребърно и/или златно" при Картичкофуриите.Картичката беше подарък за сватба  и трябваше да бъде поднесена в нещо, в което да се сложат и парички.  Така се роди идеята за кутийката, но ето,че и   
"Hbbisimo"  ни зададоха  такава  тема в третата седмица на тяхната игра" Горещо лято с Хобисимо ".





Ще я включа и в:




вторник, 26 юли 2011 г.

Summertime

Е, вече съм на морето, най-накрая! Нямам много време за писане. Само ще кажа, че тази картичка правих   още преди да пристигнем на морския бряг, но понеже закъснях за всички летни предизвикателства, реших, че сега е най-подходящия момент да я публикувам. Напълно отразява ваканционното ми настроение  в момента, нищо, че вън заваля на едри капки летен дъжд. Слънцето продължава да пече , така ,че след малко може да се очаква и дъга. Жалко, че фотоапаратът ми нещо се повреди. Хубав летен ден на всички!


Включвам я в:
paper play time-summer
clear it out challenge-anything goes
digi doodle shop s best-clean and simple
craft your day s away-summertime
night shift stamping-halbperlen
paper sundaes-beachy or summer
the pink elephant challenge-"Fun in the Sun"
simon says stamp and show-anything goes
stamp with sarah kay-summer
owh stars and stamps-water
ecpchallenges-THE SUMMER

събота, 16 юли 2011 г.

Птички за "Нobbisimo"



Направих тази картичка по скеча на  hobbisimo за първата седмица от играта "Горещо лято с Хобисимо" и за предизвикателството "Птички", зададено от Грета при Картичкофуриите.
Използвах дизайнерската хартия, която ми подари Хриси, за което отново и благодаря.

Ще я включа и в някои други предизвикателства:
paper play challenges-things with wings
night shift stamping-ribbon

петък, 15 юли 2011 г.

Първа кутийка


За първи път правя кутия, в която да сложа картичка и евентуално малък подарък. Мислех да не я публикувам като първи опит, но като видях предизвикателството на Двете елши -"Пънч мания" , реших да се включа и аз с този си проект.
Използвала съм  три различни пънча- пеперудите, бордюрния пънч и малкото цветенце в центъра на толямото цвете. Всъщност това са и всичките ми пънчове, даже с два от тях се сдобих съвсем скоро.

Всъщност тази кутия трябваше да е подготовка за една друга, която ще покажа в следващ пост.
Приемам критики и напътствия всякакви, например как по-лесно да залепя цветето към кутията. Както сигурно сте забелязали, не е много добре закрепено, така, че  ще  приема  вашите идеи с удоволствие.
Хубав ден на всички, които минават оттук!
Включвам я в:
patties creations-glitter or bling
paper play challenges-things with wings
digi doodle shops best-make your own flowers
c.r.a.f.t. challenge-butterflies
belli challenge-custom made bellies

Подарък от Хриси

Днес бях много приятно  изненадана от подаръчето ,което  Хриси ми изпрати послучай рожденния си ден.Предполагам, че е зарадвала и останалите, които се включиха в нейната почерпка.
Получих го днес на обяд и бързам  да и благодаря ,толкова ме зарадва с жеста си! Една дузина листчета,кое от кое по-хубави-повечето в любимото ми синьо , няколко вида изрязани картончета с различен размер и десен , малки лъскави фигурки .
Ето и подаръчето:



Хриси ,благодаря ти от сърце,за честа която ми оказа  и  за милия жест на внимание! Наистина ме направи много  щастлива!
 Благодаря !

петък, 8 юли 2011 г.

Сребърно без златно

За предизвикателството "Сребърно и/или златно", зададено от Craft Diva  при  Картичкофуриите
Винаги съм предпочитала среброто пред златото , дори и при бижутата. Има някакъв сдържан хлад и изисканост в сребърните тонове.Затова и направих  тази картичката само в този цвят.Отдавна имам тази хартия и все не и намирах приложение. Ето ,че настъпи и нейният час.Освен това мисля, че е много подходяща и за сватба.


 Тези снимки са напрвени на изкуствено осветление, но на тях по-добре личи  ефекта на сребристата хартия, която в действителност е още по-изящна.
Ето и снимките, направени на дневна светлина.Ясно се вижда разликата.
Всъщност  в действителност кртичката изглежда най-добре.Приятна вечер или по-скоро лека нощ на всички с пожелание за по-малко жега утре.
Ще и намеря място и в някои други предизвикателства: