Търсене в този блог

събота, 28 май 2011 г.

Някой знае ли какво става с този Blogger !?

От няколко дни имам проблеми с Blogger . Не мога да пиша коментари, не мога да правя нови публикации. Не знам как ме пусна да  напиша  тази, но всичките ми опити да напиша някой коментар се оказаха безуспешни. Ако някой знае какво се случва и как може да се оправи-моля  нека да пише! Предполагам,че  и други имат подобни проблеми.
Хубав ден от мен!

четвъртък, 26 май 2011 г.

За една специална абитуриентка 3

Днес бях много приятно изненадана от факта, бе картичката ми за дипломиране спечели наградата на Грета в нейното предизвикателство при  Картичкофуриите. Тъй като през целия ден имах проблеми с блога ми, едва сега успях да напиша този пост, с който да благодаря за оказаната чест и да ви покажа източникът на вдъхновение за тази картичка-едно изключително умно , красиво и талантливо момиче. Сами ще се убедите, че това е била звездата на вечерта!  Вярвам, че тепърва ще ни радва със звездни прояви и в живота!
Желая `и от цялото си сърце да следва  мечтите си , да вярва в себе си  и ... много късмет !
На добър час!


понеделник, 23 май 2011 г.

За една специална абитуриентка 2

Ето я и моята картичка за племенницата ми-абитуриентка.Дълго умувах какво точно да има на картичката, така ,че да си личи, че е направена специално за нея, а не за всеки друг абитуриент. Разделила съм фона на две части-ден и нощ /черно и бяло/ и върху тях съм апликирала символите на този толкова чакан празник за всеки ученик- шапката с дипломата и балната рокля. Всъщност да ме извини детето, че я показвам предварително, но това е нейната си бална рокля. А това, че ще е звездата на бала, няма съмнение. Пожелавам и да следва мечтите си  да гледа все  нагоре към звездите!

Ще я включа в предизвикателството на  Грета -  Картичка за дипломиране при Картичкофуриите - май все още има малко време до края.

събота, 21 май 2011 г.

За една специална абитуриентка

 Отново наближава 24 май-най-вълнуващия ден за всички ученици, завършващи училище. Една незабравима  и последна вечер с любимия клас.Ще има много смях, но и сълзи. Звучи малко тъжно , но това е краят и началото на нещо още по-вълнуващо!
На добър път на всички абитуриенти!

Тази чантичка ще изпълни ролята на плик за парички и за поздравителната  картичка  послучай абитуриентския бал на племенницата ми. Цветовете са подбрани в синхрон с роклята , бих казала ,че може да я ползва вместо чанта на бала. Надявам се да не разваля изненадата, тъй като и тя понякога наднича в блога ми. Предполагам, че ще е заета с приготовления около празника и няма да и остане време да се отбие тук. За всеки случай картичката ще публикувам в друг следващ пост  .

 

Ще включа  това творение  в някои подходящи предизвикателства:
paper romance -challenge  51 -anything but card
nightshiftstamping-monochrom
fab `n` funky -challenge-73 -make our own blooms
a spoon full of sugar -challenge 152-anythin goes.html
totally paper crafts -challenge-67-dont be square
my mums craft shop challenges-anything but square
pattie`s creation -no, no, no cards
the shabby tearoom-monochromatic
penny schallenges-"Anything Goes"
ccee stampers-April Showers bring May Flowers
polka doodle-anything but card

вторник, 17 май 2011 г.

Конфетка в честь 200 ПЧ...


Тази чудесна "конфетка" е по случай 200 последователи на ето този блог.Заслужава си да надникнете тук.понеделник, 9 май 2011 г.

Graffiti-My Wall

 
Mоята стена-така си я кръстих тази бетонова, сива и безлична стена, която все още  очаква да и се даде живот. В работата си често се сблъсквам с подобни стени- чакащи своя художник , за да бъдат преобразени и да грейнат в любими цветове и нюанси.
Повярвайте, никак не е лесно.
За предизвикателството   "Графити" на Картичкофуриите"

неделя, 8 май 2011 г.

Графити

Не съм почитател на графитите, но всички сме ги виждали  изрисувани  върху стени, подлези и къде ли още не.Те са част от градската среда. Това е един донякъде вандалски начин за някои млади  хора да изразят това, което не харесват, харесват или просто изблик на моментно състояние. Разбира се трябва да признаем, че  понякога се натъкваме и на  по-интересни и идейни графити и те  някак дори създават настроение и оригиналност върху някое  съвсем невзрачно място.А някои са истински произведения на изкуството.  Така, че аз съм за......
А защо не и в дома ни-мисля, че е доста ефектно и свежо!
Drawing-Murals-Graffiti-Alphabet-on-Hotels-Room-Picture-Designs  Drawing-Murals-Graffiti-Alphabet-on-Hotels-Room-Picture-Designs-4 
 А ето и моята картичка за Картичкофурийското предизвикателство  Графити.Признавам, че е за големия ми син, който свири на китара  и определено е фен на уличните спортове и изкуства.

Ще участвам и в:
                                 

четвъртък, 5 май 2011 г.

Hello Friend!

 
Искам тая мъдрост да ти кажа,
(Не нарочно. Просто ей така.)
запомни я, че е много важна:
КАЛИНКАТА ПУСНИ НА СВОБОДА!
Притчата за мравката я знаеш,
път и сторва, който е Човек.
А калинката? Тя бъдеще чертае.
На добрия сочи пътя лек...
А на онзи, който в шепи здраво
стиска беззащитната душа,
тя мълчи. Повярвай ми, със право.
Той отнема чужда свобода.
Затова калинка щом притихне
уморена върху твоята ръка,
разтвори си пръстите да литне
и пусни я ти, на свобода.
Нея също вкъщи я очакват.
И калинката си има собствен дом.
Добрината знам, че е прекрасна,
ако се извършва мълчешком...

Валентин Йорданов" Калинке, малинке, покажи къде ще се оженя..."-като деца играехме по поляните и често някоя калинка кацаше в дланта ни.
Дълбоко вярвахме, че тя ще литне и ще  ни покаже  пътя, който трябва да извървим  и да осъществим детските си мечти. Дано всеки последва полета на своята калинка .....

Ще участвам с тази картичка в предизвикателството "Полет" на Arty mark.
Е , и в някои други подходящи предизвикателства:
pollycraft challenge--anything-goes
stamp something- something with wings
paperplaychallenges-show us your style
lili of the valley -animal antics

неделя, 1 май 2011 г.

Аni birthday-candy

Ани ще подари този чудесен подарък по случай рожденния си ден  на 05.06.2011г. на някой от своите последователи . Вижте повече информация в нейния блог: beautifulworld-ani . Има наистина много красиви творения.Надникнете и вие  в нейното кътче!

 Почерката включва:
2 листа дизайнерска хартия на Dovecraft
Мини силиконови печати на Imaginisce
Червено мастило мини на Heyda
Самозалепващи панделки на Paper Mania
5 метра сатенени панделки в розово-лилавата гама (по 1 м от цвят)
Брокат - сребърен и златен
мини розички
изрязани фигурки за вашите проекти
мини перлички
мини цветни щипки
3 изкуствени цветчета